Gebruikersavatar
CrimiClown
Berichten: 185
Lid geworden op: ma 31 jul 2017 20:18
x 431
x 104

Meet the Admins

ma 31 jul 2017 22:50

Meet The Admins
Wie zijn we en wat doen we

Dag allemaal! Zoals jullie weten hebben wij een steeds een groeiende community! Dat is fantastisch en dat gaan we uiteraard voortzetten. Dit betekent wel dat er steeds minder dingen vanzelf gaan. Om deze reden hebben wij als admin elk een takenpakket op ons genomen. Hier een kleine omschrijving van onze specialisaties.

Eirreb (Berrie), Promotie en Big Boss

Berrie is onze #01 koning Discord. Hij is 90% van de tijd online, zelfs als de wereld slaapt. Als hij niet druk bezig is met forum applicaties goedkeuren, is hij aanwezig in de spraakkanalen om te socializen met de leden.

Delthe (Erik) en Ta-B (Take), Events en Organisatie

Dit dynamische duo is verantwoordelijk voor evenementen op onze website. Of ze nou een PUBG toernooi organiseren of een BBQ, laat het maar aan deze heren over!

Tweetleduck (Rutger), Regels en Handhaving

Problemen binnen de Discord? Rutger to the rescue! Hij is het aanspreekpunt voor klachten omtrent ongewenst gedrag, regels die gebroken worden en andere vormen van onaangenaamheid.

Basz1e (Bas), Website en Hardware/Software

Bas is onze resident ICT’er. Zit er ergens een schroefje los? Runt je server niet lekker? En kunnen wij jou daarmee helpen? Vraag het Bas!

CrimiClown (Jan Frans), Forum en Streaming Media

Jan heeft al meerdere forums verslonden en zal ook hier weer actief of het forum zijn. Ook heeft onze CrimiClown meerdere YouTube- en Twitchkanalen onder zijn naam gehad en staat daarom paraat om uw vragen omtrent deze media te beantwoorden.

Kealtie (Jordy), Social Media en Front-end Website

Jordy beheert onze Social Media en heeft een kritische blik op Web-design doormiddel van zijn verleden als Front-end Developer bij verschillende bedrijven. Bij hem kun je ideeën en eventueel foto's voor onze Social Media kwijt.
1 x
Met vriendelijke groet,
CrimiClown

Terug naar “Nieuws”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast