Gebruikersavatar
CrimiClown
Berichten: 185
Lid geworden op: ma 31 jul 2017 20:18
x 431
x 104

Stel jezelf voor [Format]

wo 24 mei 2017 10:31

Dag allemaal,

Voor spraakrechten buiten de Lobby om is het nodig om jezelf voor te stellen. Nadat je je hebt voorgesteld, zal je je rol krijgen afhankelijk van je leeftijd. Maak dus snel een nieuw onderwerp aan en prijs jezelf de hemel in!

Vereiste informatie:
Naam
Leeftijd
Discord Username
Games

Voor leden onder de 18 hanteren we iets andere regels. Zij gaan een zogeheten ''Ally Trial'' in en hier krijgen zij dan ook een aparte rol voor. Dit betekent dat zij een soort proefperiode in gaan om uiteindelijk ''Ally'' te worden binnen onze Discord. In geval van misdragingen en ongehoorzaamheid kan dit door onze mensen van het Handhaving-team afgekeurd worden.
Dus, ben jij nog geen 18 maar wil je wel graag de Discord joinen, wees welkom!

We verwachten dat je je wel een beetje voorstelt. We vinden het leuk en belangrijk om je te leren kennen. Vertel dus over wie je bent en bijvoorbeeld wat je voor werk doet. Voor iedereen die niet zo goed weet wat die over zichzelf moet vertellen, hier zijn een paar punten die je zou kunnen benoemen.

Bijvoorbeeld:

School/werk
Hobby’s
Favoriete bier/wijnmerk
De allereerste game die je speelde toen je begon met gamen


Om maar even een paar voorbeelden te geven.

Iedereen die zich heeft voorgesteld, krijgt zijn of haar specifieke rang op Discord. Op deze manier kun je dus met ons gamen en praten in iedere channel van Gaming Alliance. Als wij vragen hebben, zullen we je een bericht sturen via Discord.

Tot snel!

Met vriendelijke groet,
Gaming Alliance Admins
5 x
Met vriendelijke groet,
CrimiClown

Terug naar “Stel jezelf voor”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 6 gasten