Gebruikersavatar
Juicy
Berichten: 103
Lid geworden op: ma 31 jul 2017 20:18
x 5
x 23

Rocket League Workshop!

ma 02 dec 2019 15:17

ONLINE EVENT ALERT!
Wait what? Een online event? Oh jawel!

Het is even stil gebleven rondom het organiseren van online events binnen Gaming Alliance, maar daar gaan wij eens even heel snel verandering in brengen. Het wordt alleen wel iets anders dan jullie van ons gewend zijn; we gaan namelijk een Rocket League Workshop organiseren!

SAVE THE DATE:
Zaterdag 14 december 2019 om 20:00!

Maar wat houdt zo’n workshop nou in?
De bedoeling met onze workshop is dat iedere ally 3 vragen in kan sturen, wat hij of zij graag wilt leren. Dit kan je doen via het opgaveformulier.
Onze GA Esporters worden vervolgens verdeeld in categorieën, dus iedereen behandeld weer een ander aspect van Rocket League.
Bijvoorbeeld: Truus heeft een vraag over rotaties en Michel behandeld deze vragen, Truus krijgt dan een kwartier de tijd om de vraag samen met Michel te bespreken en te oefenen.

Hoelang deze vragenrondes uiteindelijk gaan duren, is nog nader te bepalen. Het ligt eraan hoeveel mensen zich opgeven en hoeveel vragen er behandeld moeten worden. We zullen daarom t.z.t. een globale planning online zetten.

Funtournament!
Het leek ons na die tijd leuk om een kleine 3v3 funcompo te organiseren, zodat jij alles wat je deze avond geoefend hebt direct toe kan passen in een pittige game tegen andere ally’s!
Wil jij hieraan meedoen? Geef je dan vooral op op je opgaveformulier! Wij zullen dan teams maken aan de hand van jouw opgegeven rank, om het zoals gewoonlijk weer zo eerlijk mogelijk te houden. Ook gaan we natuurlijk proberen om iedereen in te delen bij een van onze GA Esporters!

Lijkt je dit wat? Geef je via de volgende link op:

https://forms.gle/aAWsejaTGs1g4QV2A

See you there!

Kusjes en knuffels,
Het Rocket League team van Gaming Alliance
0 x
''Is it nice, my preciousss? Is it juicy? Is it scrumptiously crunchable?''

Rocket League Teammanager and Community Admin.

Terug naar “Events”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast