Gebruikersavatar
Juicy
Berichten: 103
Lid geworden op: ma 31 jul 2017 20:18
x 5
x 23

[GESLOTEN] Vacature Rocket League Subspot!

do 29 nov 2018 12:58

GESLOTEN.

Well hello peasants.

Je zult het niet geloven, maar er is een subspot vrijgekomen in het welbekende Rocket League Team van Gaming Alliance. Spread the word!
Dus, heb jij altijd al achter een balletje aan willen rijden met je hippe Octane of Batmobil met een gezellig en fanatiek team? (Het maakt ons niet uit met welke vehicle je rijdt, doe lekker zelf waar je zin in hebt)

Dan is dit je kans!

Op dit moment hebben we al een vast main team en zal dit dus uitsluitend voor een subspot gaan. Maar niet getreurd! Je zal genoeg mogelijkheden krijgen om mee te spelen met de leden van ons main team!

We hebben onder andere 2 avonden in de week een trainingsavond en het wil natuurlijk wel eens voorkomen dat een lid van ons main team een keertje niet kan. Dit is dan hèt moment om jezelf te bewijzen zonder teveel pressure van tournaments.
Daarnaast hebben we ook meerdere malen per week tournaments gepland staan. Dit zijn voornamelijk 3v3's, maar we hebben er ook een paar 2v2's tussen weten te proppen. Echter, als jij graag een keertje in je eentje een tournament wilt winnen en lekker met de eer wilt strijken is dit ook zeker mogelijk. Laat je ego alleen niet teveel shinen, beloofd? ;)

But we're not done yet!

In het verleden is het Rocket League team meerdere malen aanwezig geweest op Lan-Party's zoals the Reality en the Party. De meest recente is afgelopen november op Tweakers LAN in Den Bosch geweest.
Op dit moment staan er al meerdere Lan-Party's gepland in 2019, waar het Rocket League team uiteraard weer wilt strijden. Maar, misschien mag jij je tegen die tijd proud member van het Rocket League team noemen en gezamelijk vechten voor een fantastische prijs en uiteraard een leuke ervaring met de rest van Gaming Alliance, maar dan in een super hippe eSport-Jersey!

We willen iedereen de mogelijkheid geven om zich aan te sluiten bij ons team, binnen en buiten Gaming Alliance. Om deze reden hebben de teammanager (hey, that's me!) en de teamcaptain (SEVN) bedacht om een open sollicitatie te houden. Maar, helaas zitten er toch enkele requirements aan, I’m so sorry. :cry:

• Je bent minimaal 16 jaar.
• Je bent bereid lid te worden van Gaming Alliance en stelt je dan voor op het forum.
• Je rank is minimaal Champion 1 op de competitive playlist. Dus niet de extra modes.
• Je behandeld je teamleden en leden van Gaming Alliance met respect. Tijdens eventuele Lan-Party’s en tournaments geldt dit ook voor de andere teams.
• We verwachten dat je serieus speelt tijdens de eventuele te spelen tournaments.


Zie jij jezelf hierin terug en wil je de kans krijgen om in ons geweldig mooie team te spelen? Yes, please!
Stuur een creatief, leuk bericht waarom jij je graag bij ons team wilt aansluiten naar Juicy#6278 op Discord, inclusief de volgende informatie:

• Je naam en in-game naam.
• Je leeftijd.
• Je rank. (competitive)
• Je competitive rank van de afgelopen 3 seizoenen. Dit kun je makkelijk tracken op websites zoals https://rocketleague.tracker.network/
• De dagen waarop je beschikbaar bent.


Voor vragen kun je ons ook altijd bereiken op Discord.

We hope to see you soon!

Kusjes,

SEVN#9959 (Teamcaptain)
Juicy#6278 (Teammanager)
2 x
''Is it nice, my preciousss? Is it juicy? Is it scrumptiously crunchable?''

Rocket League Teammanager and Community Admin.

Terug naar “Rocket League”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast